Camba produceert en plaatst ramen, buitendeuren en poorten.

Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in de verwerking van zowel hout, kunststof als aluminium. Camba onderscheidt zich van haar collega’s door verder te gaan dan zoeken naar de goedkoopste oplossing. Wanneer wij een verbetering zien die de moeite waard is, zullen wij dit gaan standaardiseren. Hierdoor beperken we de meerkost voor de eindgebruiker.

Het bedrijf beperkt zich ook niet tot een uitstekend product. Er wordt zo mogelijk namelijk nog meer aandacht besteed aan de service die bij dat product hoort. De talloze referenties die Camba intussen rijk is, bevestigen dit.

De bouwsector heeft te kampen met een zeer slecht imago. Helaas vaak terecht. Camba gaat hier tegen in. Wij streven altijd naar een vlotte samenwerking met een minimum aan zorgen. Zo kan u in alle zekerheid genieten van het comfort en de esthetische meerwaarde die Camba-ramen u bieden. “Zonder zorgen” is niet enkel een doel voor onze klanten. Ook wij hebben baat bij een zo vlot mogelijke samenwerking. Door wat meer energie te stoppen in het naleven van onze afspraken vermijden we talloze tijdverslindende telefoongesprekken en (aangetekende) brieven. Een win-win-situatie, zowel op financieel als op emotioneel vlak.

Via internet kan u overigens ook zelf meevolgen wat wij voor u doen. Of het nu gaat om de leveringsdatum dan wel het moment waarop wij uw door een mislukte inbraakpoging beschadigde raam komen vervangen.

Via internet kan u overigens ook zelf meevolgen wat wij voor u doen. Of het nu gaat om de leveringsdatum dan wel het moment waarop wij uw door een mislukte inbraakpoging beschadigde raam komen vervangen.

Onze adviseurs hebben allen een jarenlange ervaring aangaande ramen, deuren en poorten. Overal waar zij komen hebben zij dan ook vooral aandacht voor deze cruciale onderdelen van de gevels van huizen.

Hierdoor zijn zij niet alleen op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is om een gevel te verfraaien. Zij weten daardoor ook wat je absoluut niet mag doen. Er is namelijk een immens verschil tussen een tekening en de realiteit.
Uw Camba-adviseur is erin gespecialiseerd om goed naar uw wensen te luisteren en zelf met ideeën te komen opdat het eindresultaat ook effectief een vertaling is van wat u verwacht.

Camba is in de afgelopen drie decennia uitgegroeid tot een begrip in de ramensector. De naam staat garant voor het nakomen van alle beloftes. Het spreekt voor zich dat hierin ook de wettelijk verplichte tienjarige aansprakelijkheid begrepen is. Aan garanties heb je natuurlijk ook maar iets als de verstrekker ervan nog bestaat op het moment dat je ze nodig hebt. Camba’s goede naam, gezonde balansstructuur en vele activa zijn hiervoor de beste garanties.

Sluit Menu