Camba ramen

Bij Camba werken we met ramen van eigen productie. Zo hebben we niet alleen de volledige controle over topkwaliteit zonder uitzondering, we bieden ook een feilloze garantie. Beloofd.

Camba produceert en plaatst ramen, buitendeuren en poorten.

Pvc ramen

Pvc laat zich kenmerken door een aantal – voor sommigen misschien verrassende – kwaliteiten. Zo is het de beste thermische en akoestische isolator, biedt het de meeste mogelijkheden naar inbraakvertraging en is het bovendien ook nog eens het vriendelijkst voor uw portefeuille. Vergeet ook niet dat je ramen met een houtstructuur kan kiezen. Deze worden zo mooi verwerkt dat je het verschil met houten ramen nauwelijks ziet. 

Aluminium ramen

Door Camba geproduceerde aluminium ramen zijn gemaakt voor de eeuwigheid. Dit danken zij aan de grote zorg die er aan het gehele proces besteed wordt. Extra aandacht gaat uit naar de hoekverbindingen. Door deze perfect te laten aansluiten vermijd je het insijpelen van water en het daarmee gepaard gaande onthechten van de afwerkingslaag. Bovendien bieden we 25 jaar garantie op een ruime waaier aan kleuren​.

Houten ramen

Wie hout zegt, ziet zichzelf wellicht jaarlijks in oude kleren gehuld de verfborstel ter hand nemen voor het schilderwerk. Dankzij onze unieke spuittechniek, mag dit fenomeen echter niet overroepen worden. In de praktijk merken we dat er soms jarenlang gewacht kan worden. Aan de andere kant heeft het onaangename aspect van schilderwerken ook een voordeel. Zo zien uw ramen na elke opknapbeurt er immers weer als nieuw uit.
+ 0
tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring
0
aanspreekpunt

eigen productie
in België

Download hier onze brochure