Enkele van onze meest gebruikte materialen voor ramen:

Aluminium

Door Camba geproduceerde aluminium ramen zijn gemaakt voor de eeuwigheid.Dit danken zij aan de grote zorgen die er aan het gehele proces besteed worden. Extra aandacht gaat uit naar de hoekverbindingen. Door deze perfect te laten aansluiten vermijd je het insijpelen van water en het daarmee gepaard gaande onthechten van de afwerkingslaag. De thermische isolatie van het brede pastorie-profiel dat Camba gebruikt, nochtans een nadeel van aluminium in het algemeen, mag overigens best gezien worden.

PVC

PVC laat zich kenmerken door een aantal – voor sommigen misschien verrassende – kwaliteiten. Zo is het de beste thermische en akoestische isolator, biedt het de meeste mogelijkheden naar inbraakvertraging en is het bovendien ook nog eens het vriendelijkst voor uw portefeuille. Vergeet ook niet dat je ramen met een houtstructuur kan kiezen. Deze worden zo mooi verwerkt dat je het verschil met houten ramen nauwelijks ziet. De brede profielen laten ook subtiele afrondingen toe.

Hout

Wie hout zegt, ziet zichzelf wellicht jaarlijks in oude kleren gehuld de verfborstel ter hand nemen voor het schilderwerk. Dankzij onze unieke spuittechniek, mag dit fenomeen echter niet overroepen worden. In de praktijk merken we dat er soms jarenlang gewacht kan worden.  Aan de andere kant heeft het onaangename aspect van schilderwerken ook een voordeel. Zo zien uw ramen na elke opknapbeurt er immers weer als nieuw uit.

Sluit Menu