Laat het Corona-virus jouw (ver)bouwdroom niet dwarsbomen. Wij behartigen jouw wensen en behoeften simpelweg anders en zoals steeds innovatief. Onze toonzalen mogen dan wel gesloten zijn, dat belet onze verkopers niet om uw project verder te kunnen begeleiden. Camba bood hen namelijk een opleiding om via videochat op een professionele manier jouw plannen te kunnen bespreken. Ook onze offertes kunnen even makkelijk tot in de kleinste details doorgenomen worden. En dit alles uiteraard vanuit het veilige comfort van uw eigen woning. Vanzelfsprekend blijven onze verkopers ook telefonisch of per mail ter beschikking.
Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800/23 134

Deuren van Camba

Bij Camba werken we met deuren van eigen productie. Zo hebben we niet alleen de volledige controle over topkwaliteit zonder uitzondering, we bieden ook een feilloze garantie. Beloofd.

Camba produceert en plaatst ramen, buitendeuren en poorten

Gelakte deuren

Houten deuren worden meestal gelakt. Dit gebeurt in 3 stappen. Na een beschermende drenking worden de deuren in de lakkerij gespoten. Na elke spuitbeurt verdwijnen ze voor 12 uren in de oven. Hierdoor wordt een sterke hechting gegarandeerd.

Afrormosia deuren

Voor houten deuren die niet gelakt moeten worden, verkiezen wij afrormosia als houtsoort. Vanzelfsprekend is ook dit een erg duurzame houtsoort. Bovendien scoort het hout uitstekend op esthetisch vlak.

Eiken deuren

Eiken deuren zijn gekenmerkt door een grote natuurlijke charme. Het is bovendien een van nature zeer sterke houtsoort.

Pvc deuren

Pvc-deuren kunnen op diverse manieren uitgevoerd worden. Met glas, panelen of een combinatie van beide. Dankzij het hoogwaardige hang- en sluitwerk zijn deze deuren bovendien eveneens sterk inbraakvertragend.

Aluminium deuren

Vooral in moderne bouwstijlen wordt gebruik gemaakt van deuren in aluminium. Afhankelijk van de functionaliteit kan gekozen worden voor een paneel of beglazing.
+ 0
tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring
0
aanspreekpunt

eigen productie
in België