Bezoek Camba op Batibouw!
Omwille van onze aanwezigheid op Batibouw zijn onze toonzalen enkel op afspraak te bezoeken. Bedankt voor uw begrip.  

Bezoek Camba op Batibouw !
Omwille van onze aanwezigheid op Batibouw,
zijn onze toonzalen enkel op afspraak te bezoeken.
Bedankt voor uw begrip.  

Houten ramen

Luc, 35 jaar ervaring met digitale houtproductie.
Bij Camba, creëren we met passie en vakmanschap unieke houten ramen voor al uw projecten. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen.”

Camba biedt meer dan houten ramen; wij bieden een unieke ervaring. Onze duurzame klasse 1 houtsoorten vereisen minimaal onderhoud en behouden langdurig hun kleur. Ze zijn bestand tegen ouderdomsverschijnselen en garanderen kwaliteit. Bovendien creëren we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw visie. Camba onderscheidt zich door te streven naar tijdloze houtprojecten die verwachtingen overtreffen. Hieronder vindt u een overzicht van de houtsoorten die we gebruiken en waarom Camba de juiste keuze is voor uw houten ramen:

Eik

We werken uitsluitend met Franse eik en behouden hierbij de natuurlijke kleur van het hout. Dit zorgt voor een tijdloze uitstraling zonder nadelen

Moabi

Moabi is een hardhoutsoort die minimale onderhoudsinspanningen vereist. Het is duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse projecten.

Waarom zijn houten ramen interessanter dan Aluminium – of PVC ramen
Bij Camba draait alles om het creëren van een gevoel dat bij u past. Met meer dan 45 jaar ervaring adviseren we op maat, met aandacht voor uw behoeften en de afmetingen van uw houten ramen. Houten ramen zijn niet alleen duurzaam en uitstekende isolatoren, maar bieden ook talloze mogelijkheden voor uw project en blijven op lange termijn de beste keuze.

Houten ramen past bij ieders stijl
Bij Camba is maatwerk de norm. Met houten ramen hebben we onbegrensde mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Architecten kiezen vaak voor hout vanwege de vrijheid en creativiteit die het biedt, en wij staan klaar om samen met u unieke projecten te realiseren.

Waarom kiezen voor houten ramen?

Nog vragen? Bespreek het met onze experts 0800/23 134

tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring
+ 0

eigen productie
in België