Bezoek Camba op Batibouw!
Omwille van onze aanwezigheid op Batibouw zijn onze toonzalen enkel op afspraak te bezoeken. Bedankt voor uw begrip.  

Bezoek Camba op Batibouw !
Omwille van onze aanwezigheid op Batibouw,
zijn onze toonzalen enkel op afspraak te bezoeken.
Bedankt voor uw begrip.  

Deuren en poorten van Camba

Bij Camba werken we met deuren en poorten van eigen productie. Zo hebben we niet alleen de volledige controle over topkwaliteit zonder uitzondering, we bieden ook een feilloze garantie. Beloofd.

Camba produceert en plaatst ramen, buitendeuren en poorten

Gelakte deuren

Houten deuren worden meestal gelakt. Dit gebeurt in 3 stappen. Na een beschermende drenking worden de deuren in de lakkerij gespoten. Na elke spuitbeurt verdwijnen ze voor 12 uren in de oven. Hierdoor wordt een sterke hechting gegarandeerd.

Afrormosia deuren

Voor houten deuren die niet gelakt moeten worden, verkiezen wij afrormosia als houtsoort. Vanzelfsprekend is ook dit een erg duurzame houtsoort. Bovendien scoort het hout uitstekend op esthetisch vlak.

Eiken deuren

Eiken deuren zijn gekenmerkt door een grote natuurlijke charme. Het is bovendien een van nature zeer sterke houtsoort.

Pvc deuren

Pvc-deuren kunnen op diverse manieren uitgevoerd worden. Met glas, panelen of een combinatie van beide. Dankzij het hoogwaardige hang- en sluitwerk zijn deze deuren bovendien eveneens sterk inbraakvertragend.

Aluminium deuren

Vooral in moderne bouwstijlen wordt gebruik gemaakt van deuren in aluminium. Afhankelijk van de functionaliteit kan gekozen worden voor een paneel of beglazing.

Pivoterende deur

Bi-sectionale poorten

Camba ontwierp de bi-sectionale poort om tegemoet te komen aan de stijgende populariteit van crossovers en terreinwagens. De bi-sectionale poort ziet er quasi hetzelfde uit als de klassieke wentelpoort. Er is echter geen risico op botsing met de hoge achterkant van deze wagens. Net als bij de wentelpoort is er hier ook de mogelijkheid om de poort te verfraaien met een verhoogde plint en andere sierstukken. Ook hier behoort het overlicht tot de mogelijkheden.

Dubbele poortdeuren

De dubbele poortdeuren zijn dé klassieker onder de poorten. Ze zien er verbluffend uit. De naar buiten draaiende deuren kunnen bovendien ook door een motor bediend worden.

Kantelpoorten

Met of zonder overlicht, uitgevoerd met groeven of panelen, voorzien van een glasopening of niet, de massieve kantelpoort is de meest populaire in het gamma.

Deze poorten worden ook vaak afgewerkt met een verhoogde plint en sierstukken. Ze kunnen in eender welke ral-kleur gelakt worden.

tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring
+ 0

eigen productie
in België