Bezoek Camba op Batibouw!
Omwille van onze aanwezigheid op Batibouw zijn onze toonzalen enkel op afspraak te bezoeken. Bedankt voor uw begrip.  

Bezoek Camba op Batibouw !
Omwille van onze aanwezigheid op Batibouw,
zijn onze toonzalen enkel op afspraak te bezoeken.
Bedankt voor uw begrip.  

Over ons

Niets bepaalt de uitstraling van je woning meer dan het buitenschrijnwerk. Bij Camba begeleiden we je van a tot z bij de keuze van ramen en deuren die perfect bij je woning én je persoonlijke smaak aansluiten. Kwaliteit, service en toewijding staan daarbij centraal. Je bent immers op zoek naar een totaalaanpak, en daar maken we bij Camba een erezaak van.

Camba produceert en plaatst ramen, deuren en poorten

Innovatieve trendsetter

PVC, hout of aluminium? Wat je ook kiest, bij Camba vind je inspiratie: van traditioneel-klassiek tot de allernieuwste trends.

Gevestigde waarde

Camba staat voor meer dan 40 jaar vakmanschap, ervaring en expertise. En we groeien nog steeds, dankzij de talloze tevreden klanten die onze reputatie bevestigen.

Uw project van A tot Z

Minder kopzorgen, meer vrijheid: wij werken rechtstreeks met jou, zonder tussenpersonen of dealers. Je mag rekenen op één aanspreekpunt en bent vrij om producten te combineren.

Eigen productie in België

Ervaren werknemers, een modern machinepark en scherpe kwaliteitscontrole. Allemaal binnen de 100% eigen Belgische productie. Kortom, uw ramen en deuren zijn in goede handen.

Altijd 1 bereikbaar aanspreekpunt

Je sales consultant is jouw professionele partner met kennis van zaken. Van het eerste advies tot dienst na verkoop staat hij voor je klaar met raad en daad.

Toegewijde service na verkoop

Tot 2 jaar na de plaatsing biedt Camba een gratis service na verkoop. Wij komen bij je langs wanneer het je past. En afspraak is afspraak: die belofte is ons heilig.

Steeds klantgericht

Meer dan 50.000 tevreden klanten, dat wil iets zeggen. Klantgerichtheid is geen troef, het is een evidentie.

Ecologisch

Camba focust op verantwoord ondernemen. Wij maken gebruik van zonne-energie, verwarmen met zelfgemaakte houtbriketten en wij recycleren ons pvc- en aluminiumafval volledig.

Hoe maakt Camba het verschil voor jou?

Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in de verwerking van zowel hout, kunststof als aluminium.  Camba onderscheidt zich van haar collega’s door verder te gaan dan zoeken naar de goedkoopste oplossing. Wanneer wij een verbetering zien die de moeite waard is, zullen wij dit gaan standaardiseren. Hierdoor beperken we de meerkost voor de eindgebruiker.

Het bedrijf beperkt zich niet tot een uitstekend product. Er wordt zo mogelijk namelijk nog meer aandacht besteed aan de service die bij dat product hoort. De talloze referenties die Camba intussen rijk is, bevestigen dit.

De bouwsector heeft te kampen met een zeer slecht imago. Helaas vaak terecht. Camba gaat hier tegen in. Wij streven altijd naar een vlotte samenwerking met een minimum aan zorgen. Zo kan u in alle zekerheid genieten van het comfort en de esthetische meerwaarde die Camba-ramen u bieden. “Zonder zorgen” is niet enkel een doel voor onze klanten. Ook wij hebben baat bij een zo vlot mogelijke samenwerking. Door wat meer energie te stoppen in het naleven van onze afspraken vermijden we talloze tijdverslindende telefoongesprekken en (aangetekende) brieven. Een win-win-situatie, zowel op financieel als op emotioneel vlak. 

Onze adviseurs hebben allen een jarenlange ervaring aangaande ramen, deuren en poorten. Overal waar zij komen hebben zij dan ook vooral aandacht voor deze cruciale onderdelen van de gevels van huizen.

Hierdoor zijn zij niet alleen op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is om een gevel te verfraaien. Zij weten daardoor ook wat je absoluut niet mag doen. Er is namelijk een immens verschil tussen een tekening en de realiteit.
Uw Camba-adviseur is erin gespecialiseerd om goed naar uw wensen te luisteren en zelf met ideeën te komen opdat het eindresultaat ook effectief een vertaling is van wat u verwacht.

Camba is in de afgelopen drie decennia uitgegroeid tot een begrip in de ramensector. De naam staat garant voor het nakomen van alle beloftes. Het spreekt voor zich dat hierin ook de wettelijk verplichte tienjarige aansprakelijkheid begrepen is. Aan garanties heb je natuurlijk ook maar iets als de verstrekker ervan nog bestaat op het moment dat je ze nodig hebt. Camba’s goede naam, gezonde balansstructuur en vele activa zijn hiervoor de beste garanties.
+ 0
tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring

eigen productie
in België

Uniek in België: AirSlide® pvc schuiframen   >> Ontdek al onze innovaties