Laat het Corona-virus jouw (ver)bouwdroom niet dwarsbomen. Wij behartigen jouw wensen en behoeften simpelweg anders en zoals steeds innovatief. Onze toonzalen mogen dan wel gesloten zijn, dat belet onze verkopers niet om uw project verder te kunnen begeleiden. Camba bood hen namelijk een opleiding om via videochat op een professionele manier jouw plannen te kunnen bespreken. Ook onze offertes kunnen even makkelijk tot in de kleinste details doorgenomen worden. En dit alles uiteraard vanuit het veilige comfort van uw eigen woning. Vanzelfsprekend blijven onze verkopers ook telefonisch of per mail ter beschikking.
Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800/23 134

Innovatie op hoog niveau

Voortdurende kwaliteitsverbetering en innovatie staan centraal in de ontwikkeling van ramen, deuren en poorten van Camba. Dit garandeert u steeds een feilloze kwaliteit en de beste producten op de markt. 

Camba produceert en plaatst ramen, buitendeuren en poorten.

AirSlide ®

AirSlide combineert het ruimtebesparende comfort
van schuivende oplossingen met uitzonderlijke dichtheid.
Een uniek samenspel van nieuwontwikkelde beslagelementen,
innovatieve profielgeometrie en een geoptimaliseerde afdichting.

Bi-sectionale poorten

Camba ontwierp de bi-sectionale poort om tegemoet te komen aan de stijgende populariteit van crossovers en terreinwagens. De bi-sectionale poort ziet er quasi hetzelfde uit als de klassieke wentelpoort. Er is echter geen risico op botsing met de hoge achterkant van deze wagens.

Hoogrendements-
beglazing

Onze nieuwe en revolutionaire generatie isolatieglas haalt maximaal natuurlijk licht in huis, met topprestaties in akoestische en thermische isolatie. Extra troeven zijn gratis zonne-energie, neutrale esthetiek en lage reflectie. Meer daglicht, meer gezond genieten, minder verbruik.

Transparante hoek

We brengen het buitengevoel naar binnen. We creëren een ruimtelijk effect dat jouw leefcomfort verhoogt dankzij een optimaal zicht en veel natuurlijk daglicht.

Vlakke dorpel

Dankzij de vlakke dorpel in het drempelloze schuifraam is er hier geen struikelblok meer (rolstoelvriendelijk). Niet alleen mooi, maar comfortabeler dan ooit.
+ 0
tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring
0
aanspreekpunt

eigen productie
in België