Bezoek Camba op Batibouw!
Omwille van onze aanwezigheid op Batibouw zijn onze toonzalen enkel op afspraak te bezoeken. Bedankt voor uw begrip.  

Bezoek Camba op Batibouw !
Omwille van onze aanwezigheid op Batibouw,
zijn onze toonzalen enkel op afspraak te bezoeken.
Bedankt voor uw begrip.  

Innovatie op hoog niveau

Voortdurende kwaliteitsverbetering en innovatie staan centraal in de ontwikkeling van ramen, deuren en poorten van Camba. Dit garandeert u steeds een feilloze kwaliteit en de beste producten op de markt. 

Camba produceert en plaatst ramen, buitendeuren en poorten.

AirSlide ®

AirSlide combineert het ruimtebesparende comfort van schuivende oplossingen met uitzonderlijke dichtheid.
Een uniek samenspel van nieuwontwikkelde beslagelementen, innovatieve profielgeometrie en een geoptimaliseerde afdichting.

Bi-sectionale poorten

Camba ontwierp de bi-sectionale poort om tegemoet te komen aan de stijgende populariteit van crossovers en terreinwagens. De bi-sectionale poort ziet er quasi hetzelfde uit als de klassieke wentelpoort. Er is echter geen risico op botsing met de hoge achterkant van deze wagens.

Hoogrendements-
beglazing

Onze nieuwe en revolutionaire generatie isolatieglas haalt maximaal natuurlijk licht in huis, met topprestaties in akoestische en thermische isolatie. Extra troeven zijn gratis zonne-energie, neutrale esthetiek en lage reflectie. Meer daglicht, meer gezond genieten, minder verbruik.

Transparante hoek

We brengen het buitengevoel naar binnen, waarbij we een ruimtelijk effect creëren dat jouw leefcomfort verhoogt, dankzij een optimaal zicht en veel natuurlijk daglicht.

Acryl – PMMA

 

Pvc-profielen worden dankzij dit gespecialiseerde procedé hoogwaardig beschermd tegen allerhande weersinvloeden, waardoor we kleurvastheid, krasbestendigheid en tegelijk, een makkelijk te onderhouden profiel kunnen garanderen, in allerlei prachtige kleuren. 

Vlakke dorpel

Dankzij de vlakke dorpel in het drempelloze schuifraam is er hier geen struikelblok meer (rolstoelvriendelijk).
Niet alleen mooi, maar comfortabeler dan ooit.

+ 0
tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring

eigen productie
in België