Innovatie op hoog niveau

Voortdurende kwaliteitsverbetering en innovatie staan centraal in de ontwikkeling van ramen, deuren en poorten van Camba. Dit garandeert u steeds een feilloze kwaliteit en de beste producten op de markt. 

Camba produceert en plaatst ramen, buitendeuren en poorten.

AirSlide ®

AirSlide combineert het ruimtebesparende comfort
van schuivende oplossingen met uitzonderlijke dichtheid.
Een uniek samenspel van nieuwontwikkelde beslagelementen,
innovatieve profielgeometrie en een geoptimaliseerde afdichting.

Bi-sectionale poorten

Camba ontwierp de bi-sectionale poort om tegemoet te komen aan de stijgende populariteit van crossovers en terreinwagens. De bi-sectionale poort ziet er quasi hetzelfde uit als de klassieke wentelpoort. Er is echter geen risico op botsing met de hoge achterkant van deze wagens.

Hoogrendements-
beglazing

Onze nieuwe en revolutionaire generatie isolatieglas haalt maximaal natuurlijk licht in huis, met topprestaties in akoestische en thermische isolatie. Extra troeven zijn gratis zonne-energie, neutrale esthetiek en lage reflectie. Meer daglicht, meer gezond genieten, minder verbruik.

Transparante hoek

We brengen het buitengevoel naar binnen. We creëren een ruimtelijk effect dat jouw leefcomfort verhoogt dankzij een optimaal zicht en veel natuurlijk daglicht.

PMMA – Acryl

 

Bij het kleurprocedé van coëxtrusie worden het witte pvc-basisframe en het gekleurde acrylglas in één handeling onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door dit samensmelten van de beide materialen ontstaat een zijdemat gekleurd profieloppervlak dat probleemloos bestand is tegen weersinvloeden.

Vlakke dorpel

Dankzij de vlakke dorpel in het drempelloze schuifraam is er hier geen struikelblok meer (rolstoelvriendelijk). Niet alleen mooi, maar comfortabeler dan ooit.
+ 0
tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring
0
aanspreekpunt

eigen productie
in België