Laat het Corona-virus jouw (ver)bouwdroom niet dwarsbomen. Wij behartigen jouw wensen en behoeften simpelweg anders en zoals steeds innovatief. Onze toonzalen mogen dan wel gesloten zijn, dat belet onze verkopers niet om uw project verder te kunnen begeleiden. Camba bood hen namelijk een opleiding om via videochat op een professionele manier jouw plannen te kunnen bespreken. Ook onze offertes kunnen even makkelijk tot in de kleinste details doorgenomen worden. En dit alles uiteraard vanuit het veilige comfort van uw eigen woning. Vanzelfsprekend blijven onze verkopers ook telefonisch of per mail ter beschikking.
Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800/23 134

Aluminium ramen

Bij Camba werken we met ramen van eigen productie. Zo hebben we niet alleen de volledige controle over topkwaliteit zonder uitzondering, we bieden ook een feilloze garantie. Beloofd.

Camba produceert en plaatst jouw aluminium ramen

Aluminium ramen, elegant en ultrastrak

MODERN

MODERN tekent voor een ultrastrakke look. Dankzij de sobere maar krachtige uitstraling is dit profiel een echte publiekslieveling bij moderne architectuur. Dit slanke profiel draagt niet enkel bij aan de esthetiek van jouw woning maar ook aan een optimale lichtinval.

STEEL

Liefhebber van een meer klassieke look? STEEL overtuigt met zijn robuust karakter. In combinatie met een verfijnde esthetiek herinnert dit profiel aan traditioneel vakmanschap.

Waarom kiezen voor aluminium ramen?

  • 25 jaar garantie op een ruime waaier aan kleuren​
  • Uitzonderlijke duurzaamheid​
  • Extra aandacht voor hoekverbindingen​
  • Maximale bescherming van de afwerkingslaag​

Nog vragen? Bespreek het met onze experts 0800/ 23 134

+ 0
tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring
0
aanspreekpunt

eigen productie
in België