Bezoek Camba op Batibouw!
Omwille van onze aanwezigheid op Batibouw zijn onze toonzalen enkel op afspraak te bezoeken. Bedankt voor uw begrip.  

Bezoek Camba op Batibouw !
Omwille van onze aanwezigheid op Batibouw,
zijn onze toonzalen enkel op afspraak te bezoeken.
Bedankt voor uw begrip.  

Hout

Luc, 35 jaar ervaring met digitale houtproductie. Bij Camba, creëren we met passie en vakmanschap unieke houten oplossingen voor al uw projecten. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen.” 

Camba biedt meer dan hout; we bieden een unieke ervaring. Onze duurzame klasse 1 houtsoorten vereisen minimaal onderhoud en behouden langdurig hun kleur. Ze zijn bestand tegen ouderdomsverschijnselen en garanderen kwaliteit. Bovendien creëren we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw visie. Camba onderscheidt zich door te streven naar tijdloze houtprojecten die verwachtingen overtreffen. . Hieronder vindt u een overzicht van de houtsoorten die we gebruiken en waarom Camba de juiste keuze is voor uw houten projecten:

Afrormosia (Deuren en Poorten)

Afrormosia is een prachtige houtsoort die na verloop van tijd een karakteristieke vergrijzing vertoont. We werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers om de beperkte aanvoer van deze tropische houtsoort te waarborgen. Bovendien dragen we ons steentje bij aan het behoud van tropische bossen, ondersteund door WWF.

Eik

We werken uitsluitend met Franse eik en behouden hierbij de natuurlijke kleur van het hout. Dit zorgt voor een tijdloze uitstraling zonder nadelen.

Moabi

Moabi is een hardhoutsoort die minimale onderhoudsinspanningen vereist. Het is duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse projecten.

Behandeling van hout

Bij Camba krijgt bij uw factuur de nodige onderhoudsvoorschriften om uw hout in optimale conditie te houden. Onbehandeld hout valt niet onder onze verantwoordelijkheid, maar we bieden advies op maat voor elk project en raden producten aan waar we goede ervaringen mee hebben.

Waarom hout interessanter is dan Aluminium of PVC

Bij Camba draait alles om het creëren van een gevoel dat bij u past. We geven advies op maat, rekening houdend met de grootte van de elementen. Hout is niet alleen duurzaam en een uitstekende isolator, maar biedt ook talloze mogelijkheden voor uw project en blijft op lange termijn de beste keuze. 

Hout past bij jouw stijl

Bij Camba is maatwerk de norm. Met hout hebben we onbegrensde mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Architecten kiezen vaak voor hout vanwege de vrijheid en creativiteit die het biedt, en wij staan klaar om samen met u unieke projecten te realiseren.

Nog vragen? Bespreek het met onze experts 0800/23 134

tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring
+ 0

eigen productie
in België