Laat het Corona-virus jouw (ver)bouwdroom niet dwarsbomen. Wij behartigen jouw wensen en behoeften simpelweg anders en zoals steeds innovatief. Onze toonzalen mogen dan wel gesloten zijn, dat belet onze verkopers niet om uw project verder te kunnen begeleiden. Camba bood hen namelijk een opleiding om via videochat op een professionele manier jouw plannen te kunnen bespreken. Ook onze offertes kunnen even makkelijk tot in de kleinste details doorgenomen worden. En dit alles uiteraard vanuit het veilige comfort van uw eigen woning. Vanzelfsprekend blijven onze verkopers ook telefonisch of per mail ter beschikking.
Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800/23 134

Kantelpoorten

Kantelpoorten zijn van massief materiaal gemaakt en hebben hierdoor een ontzettend robuuste en rijkelijke uitstraling. Zoals te verwachten zijn onze kantelpoorten ontzettend populair. 

Camba produceert en plaatst eigen kantelpoorten.

Kantelpoorten van Camba, dat is kiezen voor topkwaliteit.

Met of zonder overlicht, uitgevoerd met groeven of panelen, voorzien van een glasopening of niet, de massieve kantelpoort is de meest populaire in het gamma.

Deze poorten worden ook vaak afgewerkt met een verhoogde plint en sierstukken. Ze kunnen in eender welke ral-kleur gelakt worden.

Waarom kiezen voor een kantelpoort?

  • Oersterke poorten met een robuuste, rijkelijke uitstraling
  • Gefabriceerd in eigen atelier, in massief materiaal
  • Tal van uitvoeringsmogelijkheden

Nog vragen? Bespreek het met onze experts 0800/ 23 134

+ 0
tevreden klanten
+ 0
jaar ervaring
0
aanspreekpunt

eigen productie
in België