Laat het Corona-virus jouw (ver)bouwdroom niet dwarsbomen. Wij behartigen jouw wensen en behoeften simpelweg anders en zoals steeds innovatief. Onze toonzalen mogen dan wel gesloten zijn, dat belet onze verkopers niet om uw project verder te kunnen begeleiden. Camba bood hen namelijk een opleiding om via videochat op een professionele manier jouw plannen te kunnen bespreken. Ook onze offertes kunnen even makkelijk tot in de kleinste details doorgenomen worden. En dit alles uiteraard vanuit het veilige comfort van uw eigen woning. Vanzelfsprekend blijven onze verkopers ook telefonisch of per mail ter beschikking.
Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800/23 134

Camba

Uw betrouwbare partner voor totaalprojecten van ramen, deuren en poorten in aluminium, pvc of hout.  

Enkele projecten van Camba

Houten ramen en deuren

Dé blikvanger in dit project is ongetwijfeld de grote houten kantelpoort. Ook voor de andere ramen en de voordeur werd gekozen voor hetzelfde materiaal, wat een heel mooi landelijk karakter verleent aan het huis. Achteraan werd gewerkt met eenvoudig zwart pvc, wat zoals altijd heel mooi samen gaat met het hout.

» Bekijk project

Nieuwbouw woonproject

Deze woning met een heerlijke, rustige ligging in de natuur werd zoveel mogelijk opengewerkt om ten volle van het landschap en de rust te kunnen genieten. Het revolutionaire AirSlide® systeem met hoogrendementsbeglazing is oersterk en zorgt voor een werkelijk optimaal buitengevoel.

» Bekijk project

Facebookpagina Camba